Hoppa direkt till innehåll
Benny och Wivianne Andersson (1540)
Benny och Wivianne Andersson (1540) 1540
weblog

Webblog

15
jun
2018

Tvärs - Skåne

16:10 1997, 3 kommentarer
En fantastisk vecka har nu nått sitt slut och så fort den gick. "Tvärs-Skåne"-vecka har haft ett variationsrikt innehåll med början dag ett vid Flädergården i Vinslöv där vi förutom fläder och pelargoner fick äta äggakaka med stekt fläsk och rårörda lingon. Riktigt gott och gav mersmak!!!!
Dag två tog vi oss till Ljungbyheds park där vi gavs en föreläsning av prognosmeteorolog Bertil Larsson om hur väder uppkommer och prognostiseras. Därefter guidades vi genom ett besök på Militärhistoriska museet. Efter en spännande dag parkerade vi husbilarna vid Ljungbyheds Golfkrog där vi även intog middagen.
Dag tre förflyttade vi oss till Bosjökloster där vi parkerade bilarna för natten på deras parkering. Vi njöt av den finns trädgården med alla rosor och fantastiska parkomgivningar m m. En guidning fick vi av ägaren "Bonde" vars släkt haft Bosjökloster i sin ägo sedan 110 år tillbaka. Även här intogs middagen på kvällen i fin miljö och vita dukar på bordet!!
Slutdestinationen på denna husbilsträff gick till havet och Kåseberga med Ale stenar m m. Här fanns inget spikat program utan var och en kunde fördriva dagen som de ville med att vandra runt i dessa vackra omgivning och kanske gå ner till hamnen och äta sill med potatismos och lingonsylt eller något annat som fanns på menyn. En härlig dag som avslutades, som alla andra dagar, med långbord där var och en hade egen mat och dryck med sig och många glada skratt. Tack Monica för att Du även till denna träff hade dragspelet med Dig.
En mycket härlig husbilsträff som vi vill rikta ett stort och hjärtligt TACK till Margareta och Bengt Möller som arrangerat det hela. Fantastiskt väl planerat både vad gäller innehåll som tid. Många kramar som tack från oss.
Wivianne och Benny