Hoppa direkt till innehåll
Benny och Wivianne Andersson (1540)
Benny och Wivianne Andersson (1540) 1540
weblog

Webblog

Hej alla Dethleffare!!!!

Wivianne och jag har nu varit på resande "fot" ca 2,5 månader.
Vi åkte hemifrån i början av september då vi reste till Elmiamässan i Jönköping.
Efter det åkte vi sju husbilar till Moseldalen - från Koblenz till Trier. Vi hade oerhörd "tur med vädret" och med att kunna hitta platser på campingar - det fixade Urban och Berndt bra!!!! - så vi kunde stå samlade alla sju bilar.
Vi gjorde många cykelturer i det tyska vinlandskapet och många besök i byar/städer med otrolig arkitektur och mysiga gränder.
Efter drygt två veckor skildes vi åt och Wivianne och jag fortsatte vår "vinterresa" söderöver. Genom Frankrike, in i Spanien och till Portugal där vi denna gång tog oss direkt ner till den sydvästra landsdelen. Många kortare och längre stopp längs med Algarvekusten där vi mött många såväl gamla som nyvunna husbilsvänner.
Efter någon månad tog vi oss över gränsen till Spanien där vi också gjort många stopp. Vi har svårt att slita oss från att träffa klubbmedlemmar så när vi visste att Urban och Åsa L, tillsammans med Åsas syster, hyrde en lägenhet i november i Torreveija och att Thomas C var där och hälsade på en vecka så styrde vi husbilen dit. Vi hade ett par härliga dagar tillsammans med fantastiskt umgänge, middagar och skratt!! Thomas och jag passade även på att utmana Urban i äventyrsgolf - hur det gick, nja det lämnar vi därhän!!!!!
För närvarande (25 november) är vi på en camping i La Manga där vi står en tid innan vi åker till en camping i Bolnuevo där vi har en plats bokad fr o m 15 december. Där kommer vi att bli kvar drygt ett par månader innan vi påbörjar vår resa hemåt för att ta emot den svenska våren. Vi ska vara hemma i Sverige i mitten av april.
Väl mött till Våren!!!
Wivianne och Benny Andersson
Hampetorp - medl-nr 1540
  • comment
  • comment
  • comment
    Björn Wennbeck Det var trevligt att få en resebeskr... 2018-11-26
  • member