Hoppa direkt till innehåll
IMG_1895
Hans & Ulla Eklundh, Västerås (547) 547
weblog

Webblog

03
aug
2020

Slutmålet

11:17 918, Inga kommentarer
Vi stannade vid Bolleberget två nätter, tömde och fyllde tankarna. For sedan till Järvsö. Parkerade på Stenegårdens parkering. Tog en promenad in till Järvsö centrum och åt en god chicken faijtas-middag på Kicks Saloon nr 2. Tillbaka till husbilen. Två till husbilar anlände och på kvällen kom regnet.
Vaknade till smattrande regn, rusade in på Stenegården och köpte två burkar av deras goda hjortronsylt och styrde kosan till en ställplats Ljusdal. Det fullkomligt ösregnade hela dagen och kvällen. Ställplatsen visade sig vara Ljusdal Camping, så det var lite missvisande information vi hade. Vi tog ändå in där. Nästa dag värmde solen igen och vi bestämde oss för en lugn dag på campingen, som var en fin anläggning med bra service vid Ljusnan.
Dagen därefter var det dags för sista etappen till Kvissleby, Sundsvall. Här skulle vi bli några dagar och umgås med våra vänner. Vi tog in på Fläsians Camping som vanligt. Och kompisarna här är så sjyssta att vi får låna deras lilla bil för att slippa ta husbilen till dem på dagarna. Vi har det kul här, åker ut på sevärdheter, olika restauranger och på onsdag styr vi hem igen och avlöser kattvakten.