Hoppa direkt till innehåll

Westerqvarn, Bokningsbar

Vi träffas på eftermiddagen den 16 augusti på Westerqvarns ställplats (150:- med el kostar det 200:-/dygn avgiften betalas i receptionen) det finns 10 st elplatser och för att få elplats måste ni åberopa medicinska själ.
www.westerqvarn.se

På förmiddagen den 17 augusti visar Sören Svedin sina bilder och bjuder på tips och idéer om hur du tar bra bilder under dina husbilsresor mm. Kort paus för förmiddagsfika. Efter lunch, som var och en fixar själv, finns det tid för fortsatt fördjupning inom foto med praktiska övningar med tillfälle till feedback på dina alster. Vi ordnar med Bouleturnering under eftermiddagen för dem som vill ha lite mer fysisk aktivitet. Och på den närbelägna Strömsholms Golfklubb finns det möjlighet att spela golf för den som vill det. På kvällen uppträder/spelar Arvingarna, biljetter går att köpa på www.tickster.se för den som vill se/höra Arvingarna på nära håll, men då de uppträder på en utomhusscen kommer vi att höra bra från vår husbilsparkering där vi grillar och äter egen medhavd mat vid långbord som traditionen bjuder (om vädret tillåter).

På förmiddagen den 18 augusti diskuterar vi och ger varandra tips om hur det är att resa med husbil i Europa. Paus för förmiddagsfika. Ladda med egna frågor och kom med tips och idéer om platser du/ni har besökt och dela med dig av dina/era erfarenheter från resor utomlands med husbilen. Efter lunch, som var och en fixar själv, finns det tid för fortsatta diskussioner om husbilsresor i Europa och för er som vill ha fysisk aktivitet finns det återigen chans att spela boule på banor inom området eller golf på Strömsholms Golfklubb. På kvällen har vi en liten Kräftskiva och äter egna medhavda kräftor och/eller något annat gott efter egen smak vid långbord och hoppas på vackert väder.

På cykelavstånd finns t.ex. också Strömsholms Slott och Strömsholms Ridsportcenter för er som vill se mer av omgivningarna.

Den 19 augusti på förmiddagen avslutas träffen och vi skils åt för den här gången.

För lokalen som vi kommer att hyra samt för kaffe tillkommer en kostnad och den kommer vi att dela upp på samtliga deltagande bilar och betalas kontant på plats.

MAX 40 BILAR, FÖRST TILL KVARN GÄLLER
PROGRAMMET ÄR PRELIMINÄRT OCH KAN ÄNDRAS OM NÅGON HAR ETT BRA FÖRSLAG PÅ AKTIVITET.

clock
Evenemang över
Du kan inte längre anmäla dig till det här evenemanget
Kategori
PlatsWesterqvarn
Ort
När2018-08-16 - 2018-08-19
KalenderImportera till kalender Importera till kalender
Anmälningar
Deltagarlistan är dold Deltagarlistan är dold